Professionele Salontraining (op eigen locatie)

Als kapper en bruidsstyliste begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Als je je vaardigheden wilt uitbreiden en je klanten een onvergetelijke ervaring wilt bieden op hun bruiloft, dan is deze bruidskapsel training perfect voor jou en je collega’s!

Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het maken van bruidskapsels, wat vaak heel eenvoudig lijkt, maar waarbij je de houdbaarheid en die prachtige afwerking mist. Na jaren ervaring en door diverse onderzoeken en trainingen te hebben gevolgd heb ik mijn eigen training ontworpen voor kappers die zich willen specialiseren in bruidskapsels.

Tijdens deze training leer je over de nieuwste trends en technieken op het gebied van bruidskapsels, werken we met diverse tools (bv krultangen, crimper, hairextensions) en producten en probeer ik je te stimuleren om je eigen style te creëren zodat je jouw klanten blij kunt maken met een prachtig en houdbaar kapsel met die perfecte afwerking.

Al met al wil ik je meegeven hoe je je klanten een onvergetelijke bruidservaring kunt bieden door je kappersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Wat kun je verwachten?

Het fijne aan deze training is dat ik naar je toe kom en je leer te werken met je eigen tools, samen met mijn eigen toevoegingen. De salontrainingen is vaak maatwerk en kan bestaan uit 1 tot 3 trainingsdagen (afhankelijk van de wensen). Tijdens de training is het fijn om op modellen te werken met een minimale schouderlengte. Is niet niet mogelijk? Geef dit dan tijdig aan. Dan is het werken op een oefenhoofd ook een mogelijkheid.

Kosten: Op aanvraag

Wilt u graag informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op via het contactformulier of bel naar 0650518128. U kunt zich ook aanmelden via het onderstaande aanvraag formulier. Dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Masterclass Bridal Make-up

Wil je als visagiste en/of kapster graag meer richten op bruidsstyling? Dan is deze “Masterclass Bridal Make-up” echt iets voor jou!

Ik heb deze Masterclass Bridal Make-up speciaal ontworpen voor visagisten en kappers die zich willen specialiseren in bruidsmake-up. We behandelen de nieuwste trends en technieken op het gebied van bruidsmake-up, zodat je de mooiste bruidsmake-up looks kunt creëren.

Je zult leren hoe je de juiste make-upproducten en -tools kunt kiezen voor diverse huidtypes, en hoe je rekening houdt met de individuele wensen van je klant. Bovendien werken we aan het toepassen van de juiste make-up technieken om de perfecte bruidslook te creëren.

Als basis is een goede skincare behandeling heel belangrijk voor het aanbrengen van bruidsmake-up.

Zelfs als je niet specifiek geïnteresseerd bent in het doen van bruidsmake-up, zal deze training je nog steeds waardevolle inzichten en vaardigheden bieden die je kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden als visagist.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?