DIY Christmas Hair Updo

Ben jij op zoek naar een leuke updo voor de feestdagen? Bekijk dan snel de onderstaande video voor wat inspiratie.

De gezondheid van je huid, haar en nagels

2016-08-21 16.06.06Hoe kunnen we deze aspecten van ons lichaam op een natuurlijke manier verbeteren? Ja er zijn natuurlijk heel veel middelen voor uitwendig gebruik, maar in deze blog wil ik graag meer aandacht geven aan onze voeding. Dit is namelijk waarmee we onze motor draaiende kunnen houden ook hoe we op een verantwoorde manier ons lichaam versterken. Ik maak hierbij gebruik van het boek “de supplementen wijzer” van Jurglen Zwaan.

In dit boek beschrijft Jurglen alle vitaminen en mineralen die we nodig hebben en waar ze goed voor zijn. Achterin het boek word een duidelijk overzicht beschreven wanneer je kampt met bepaalde problemen, angsten en lichamelijke ongemakken hoe we dit middels voeding kunnen aanpakken.
Daarom wil ik jullie een aantal voedingsmiddelen die cruciaal zijn voor je huid, haar en nagels beschrijven. Ik hoop dat dit jullie motiveert om bewuster om te gaan met wat je eet en drinkt. Dit betekend niet dat we met z’n allen naar de drogist moeten rennen voor een potje vitaminepillen, maar écht bewust gaan eten! 😉

De beschrijvingen van de vitamine en mineralen zijn een verkorte verzie van de oorspronkelijke tekst. Het boek heeft mij geïnspireerd en sla ook regelmatig mijn gids erbij wanneer ik iets zoek waardoor ik mij beter voel of iemand advies hierover kan geven. Ben jij na het lezen van deze blog ook nieuwsgierig geworden naar een gezonder leven? Neem eens een kijkje op www.ahealthylife.nl voor meer informatie. Tevens kunt u hier verschillende informatieve boeken vinden waaronder “De supplementenwijzer”.
Lees Meer

Olaplex!!!

12027527_1504658403178777_551782168006106780_n

(Photo credit: Cosmopolitan Germany)

Hay Lady’s,
Jullie hebben vast al veel gehoord over Olaplex en willen het misschien wel eens uitproberen. Om te voorkomen dat het lijkt alsof ik tegen je praat als een scheikunde docent, vind je hieronder een stukje om jullie een beetje extra hulp te bieden door uit te leggen wat Olaplex is.

Olaplex is een 3-stappensysteem waarbij alle drie de stappen hetzelfde actieve ingrediënt bevatten. Het is opgericht door Dean Christal en ontwikkeld door hoog aangeschreven chemici, Dr. Craig Hawker en Dr. Eric Pressly. Zij hebben een product ontwikkeld, die vrij is van siliconen of olie, en in staat is gebroken zwavelverbindingen te herstellen tijdens chemische salonbehandelingen en deze verbindingen sterker te maken dan ze daarvoor waren. No.1 is het concentraat, No.2 de crème formule en de No.3 is een thuisbehandeling gebaseerd op de No.2. De No.3 is speciaal ontwikkeld voor klanten en de No.1 en de No.2 zijn exclusief voor professioneel gebruik door kappers. De No.3 kan je dus als particulier wél kopen bij Laura’s Hair Fashion.

Lees Meer

TOP 10 – Mac Foundation Review

https://www.newhairline.com/products/mono-center-pu-around-toupee-hair-replacement-systems
De foundation… wauw! Echt super fantastische resultaten die je de hele dag laten stralen. Heel natuurlijk en rustig voor de huid. Natuurlijk heeft dit merk een hele brede lijn aan foundations. Ik gebruik graag de face and body, omdat deze opbouwbaar is en heeft tevens een fotofilter zodat het gezicht door bijvoorbeeld reflectie, niet wit uitslaat.

Om de verscheidenheid in de MAC foundations te kunnen weergeven zal ik hieronder mijn top 10 foundations een beetje uitlichten.

1. MAC FACE AND BODY FOUNDATION is een lichte vloeibare foundation die is gemaakt voor dagelijks gebruik. De foundation heeft een opbouwbare lage tot gemiddelde dekking. Door de hydratatie biedt het een lichte satijnen finish en laat je gezicht de hele dag stralen.

2. MAC STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATION is een poeder foundation, die mooi opgaat in de huid en geeft een matte finish zonder dat het gezicht er cakey of saai uit ziet. Het geeft ook een mooie dekking met een gladde en vlekkeloos uitziende huid. Houdbaarheid is ongeveer 8-9 uur.

3. MAC PRO FOUNDATION LONG WEAR is een lichte en romige foundation, die mooi blijft tot wel 15 uur zonder ongemakkelijk gevoel. De foundation blend makkelijk en geeft een perfect stralende huid. Deze is ook zeer geschikt voor de vette huid aangezien het niet zwaar aanvoelt op de huid.
Lees Meer

14 dagen geen producten in je haar experiment

Deze video speelt automatisch de 5 video’s af dus blijf kijken.. 😉

CND Shellac review

Celebrity Prom Dresses

Deze week heb ik eindelijk mijn kleurenstaaltjes van CND Shellac gemaakt en toen bedacht ik me dat het tijd werd voor een blog over Shellac. Ik werk nu anderhalfjaar met Shellac en in die tijd heb ik wel wat ups en soms ook downs gezien.

Ten eerste de ups.. Mooie, glanzende, verzorgde, stootvaste nagels waar je minimaal 2 weken mee vooruit kunt. Dit is inderdaad waar mits je een stevig nagelbed hebt. Bij 90% van de dames waarbij ik dit fantastische product heb aangebracht, bleef dit inderdaad 2 weken zitten. Bij mijn schoonmoeder zelfs 3,5 week (zonder solaroil zelfs :O Wow!). Shellac is een afweekbaar product en dus makkelijk te verwijderen binnen 7 minuten bij je nagelstyliste, maar ik heb wel van een aantal dames gehoord, dat wanneer ze lang genoeg hun nagels weken onder water (douche) dan kunnen ze de Shellac en soms toch na enkele weken eraf krijgen. Helaas is de nagel dan vaak al wat droger doordat er te weinig solaroil gebruikt word.

Daar heb je dat weer.. Solaroil! Wat is dat? Dit is een olie op basis van amandelolie, Jojobaolie en rijsteolie. Deze olie heeft een zeer verzorgende werking doordat de moleculen zodanig klein zijn dat ze door de nagelplaat heen gaan en tot in de nagelbed kunnen komen om zo je nagel verzorgt en flexibel te houden. Echt een must have voor iedere beautyfan! Gebruik jij bijvoorbeeld nagelverharder omdat je nagels snel breken? Dan zal ik je nu helaas laten schrikken.. door nagelverharder zal de nagel nog sneller breken! Dit komt doordat je nagel zeer waarschijnlijk al heel droog is en gewoon een hoge dosis aan olie nodig heeft. Gewone olie zal je hier niet verder mee helpen, want deze trekt niet snel in. Koop daarom snel een flesje solaroil van CND. Hiervan is bekend dat er geen betere nagelolie bestaat. Lees Meer

Classic Make-up | Youtube Tutorial

Lees Meer

Mac Lipsticks review

71096-Pink-Shades-Of-Mac-LipstickLipstick

Er zijn in totaal 14 soorten lipsticks met verschillende afwerkingen en texturen. De kleuren en texturen hebben MAC inmiddels wereldberoemd gemaakt. Bijna alle lipsticks hebben een lange houdbaarheid met een intense pigmentatie. Ik heb hieronder een klein overzicht gemaakt van de texturen en houdbaarheid van de producten.

Standaard MAC Lipstick:

MAT: Een van de droogste lipsticks van alle MAC formules en tevens ook het meest slijtvast. De matte lippenstift geeft een volle, dekkende kleur en houd tot ongeveer 6 uur. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben ze geen glans.
RETRO MAT: Zeer vergelijkbaar met de matte formule, maar de formule is droger op de lippen en dus nog matter.
SATIN: De Satin finish zijn vrij mat zoals de Matte formule, maar met een beetje extra glans en een beetje minder droog op de lippen. De houdbaarheid is ongeveer 5 uur en zijn dekkend.
AMPLIFIED: Deze lippenstift is dekkend en vergelijkbaar met de matte formule, maar veel minder droog. De houdbaarheid is ongeveer 3 tot 4 uur.
AMPLIFIED CREME: Amplified Cremes zijn romig, redelijk houdbaar, rijk gepigmenteerd, en geven een glanzende afwerking aan de lippen. Vanwege de glans, zal de kleur na ongeveer 2 uur terug gaan lopen.
CREMESHEEN: Deze lipsticks zijn doordrenkt met parelmoerkleurige pigmenten en hebben een hydraterende serum, laten je lippen stralen door de colourproof dekking en glanzend crèmige gloss. De afwerking is zeer romig en heeft een redelijke glans. De houdbaarheid is ongeveer 2 uur, dus je zult deze sneller bij moeten werken, maar zijn zeer comfortabele op de lippen. De kleuren zijn redelijk dekkend, maar iets minder dan de bovengenoemde. Dit is een van mijn favoriete lipstick! Lees Meer

Top 10 Mac Cosmetics producten

burgundy bridesmaid dressesBen je al bekend met Mac Cosmetics? Zo ja, wat is jouw favoriete product?

Ik ben sinds twee jaar Mac producten aan mijn collectie aan het toevoegen en inmiddels heb ik toch al een wat grotere collectie zodat ik een volledige make-up hiermee kan plaatsen.

Waarom Mac producten? Omdat dit merk marktleider is onder de professionele make-up wereldwijd, maar dat is het niet alleen! De producten zijn gewoon super longlasting en prettig voor de huid.
Lees Meer