Destination Wedding

Jullie kiezen voor een destination wedding! Wat geweldig! Gefeliciteerd! Natuurlijk wil je er dan fantastisch uit zien en vooral geen zorgen hierover hebben! Ik denk dan ook dat het een heel goed idee is om je eigen bridal stylist mee te nemen naar jullie trouwlocatie!

Maar waarom zou je je hair & make-up artist mee nemen naar het buitenland? Dit zijn de voordelen!

  • De proefsessie voor je Bruidskapsel en Bruidsmake-up vindt ruimschoots voor de bruiloft plaats bij jou thuis in Nederland. Zo weet je zeker dat je er prachtig uit zal zien als de grote dag daar is!
  • Het is een stuk eenvoudiger om jouw wensen af te stemmen met een Nederlands sprekende styliste. Je hebt geen last van communicatieproblemen. Een Nederlandse styliste kent het Franse of Italiaanse ‘half uurtje’ niet 😉 Zij zijn dus echt op tijd aanwezig op jullie trouwdag!
  • Op de trouwdag kan de bruidsstyliste je helpen met aankleden en het eventueel bevestigen van je sluier of het omdoen van je sieraden.

Ben je overtuigd en ben je op zoek naar iemand die aan jouw wensen kan voldoen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.