Olaplex!!!

12027527_1504658403178777_551782168006106780_n

(Photo credit: Cosmopolitan Germany)

Hay Lady’s,
Jullie hebben vast al veel gehoord over Olaplex en willen het misschien wel eens uitproberen. Om te voorkomen dat het lijkt alsof ik tegen je praat als een scheikunde docent, vind je hieronder een stukje om jullie een beetje extra hulp te bieden door uit te leggen wat Olaplex is.

Olaplex is een 3-stappensysteem waarbij alle drie de stappen hetzelfde actieve ingrediënt bevatten. Het is opgericht door Dean Christal en ontwikkeld door hoog aangeschreven chemici, Dr. Craig Hawker en Dr. Eric Pressly. Zij hebben een product ontwikkeld, die vrij is van siliconen of olie, en in staat is gebroken zwavelverbindingen te herstellen tijdens chemische salonbehandelingen en deze verbindingen sterker te maken dan ze daarvoor waren. No.1 is het concentraat, No.2 de crème formule en de No.3 is een thuisbehandeling gebaseerd op de No.2. De No.3 is speciaal ontwikkeld voor klanten en de No.1 en de No.2 zijn exclusief voor professioneel gebruik door kappers. De No.3 kan je dus als particulier wél kopen bij Laura’s Hair Fashion.

Olaplex is als het ware een verzekeringspolis voor mij. Door Olaplex No.1 toe te voegen aan jouw chemische salonbehandeling (zoals een kleuring of een permanent) ben ik in staat de schade die zulke behandelingen kunnen veroorzaken al tijdens de behandeling tot een minimum te beperken, en dat is iets dat hiervoor nog niet mogelijk was! De No.2 is een verzorgende behandeling die jouw haar alle liefde geeft die het nodig heeft, net als de No.1 maar dan zonder dat chemicaliën zoals blondeer of permanentvloeistof het proces tegenwerken.

Is het tot zo ver te volgen? Onthoud dat de No.1 een middel is om beschadigingen aan het haar te voorkomen tijdens chemische salonbehandelingen. De No.2 is een middel om het haar van binnen te versterken en te herstellen direct nadat er een chemische behandeling is uitgevoerd of tussen verschillende chemische behandelingen door om te zorgen dat het haar in een kortere periode meer kan verdragen.

3+bottle+triangleLaten we een moment de tijd nemen om het over kleurcorrecties te hebben zoals je die waarschijnlijk al regelmatig voorbij hebt zien komen op mijn facebookpagina. Het is belangrijk altijd eerst je verwachtingen duidelijk te hebben. Ik zal altijd vooraf goed moeten bepalen wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Ik kan het best bepalen hoever er gegaan kan worden tijdens een kleurafspraak. Het is met Olaplex soms mogelijk donkerbruin haar in één dag platinablond te krijgen en het haar voelt dan door Olaplex nog beter dan daarvoor en dat is ongelooflijk! Ik ben ook steeds weer verbaasd als ik dit zie. De grote MAAR bij dit soort kleurcorrecties is het feit dat niet ieders haar zo’n grote transformatie aankan in slechts één bezoek. Dus, mocht je geadviseerd worden de haarkleur van jouw keuze in stappen te bereiken dan raad ik je aan tussendoor een Olaplex herstelbehandeling uit te laten voeren. Deze behandeling maakt het haar sterker en gezonder dan ooit en maakt het haar klaar voor de volgende kleurbehandeling. Oh, en natuurlijk de No.3. Dat is jouw verzekeringspolis om thuis het haar te laten herstellen van de thermische en mechanische stylingsbehandelingen die je zelf uitvoert, denk hierbij aan föhnen en stijltangen. Stijltangen en krultangen worden soms wel tot 200 graden verwarmd, je kan je voorstellen dat deze apparaten soms nog meer schade kunnen aanrichten dan je in een salon kan oplopen.

Maar wacht.. wat als je naar een salon gaat, maar niet voor een chemische behandeling? Kan ik dan wel Olaplex gebruiken? Het antwoord is ja! Het mooie aan Olaplex is dat het te gebruiken is op alle haartypes en niet alleen gebruikt kan worden tijdens salonbehandelingen zoals kleuren/highlights/permanenten, maar ook super goed te gebruiken is als herstellende behandeling als je natuurlijk, onbehandeld of chemisch behandeld haar hebt.

Ik hoop je hiermee een goed beeld te hebben kunnen geven en dat je inmiddels net zo enthousiast bent geworden als ik! Ik heb de resultaten gezien en ben er super blij mee!

Heeft u interesse kunt u met mij contact opnemen voor een behandeling. De prijzen zijn te vinden in de prijslijst.

Liefs Laura

Reageren op dit bericht is niet mogelijk