Hairextensions huren voor 1 dag!

Als je op zoek bent naar een manier om je haar te verlengen en meer volume te geven, dan zijn hairextensions een fantastische optie! Maar wist je dat je nu hairextensions kunt huren in plaats van ze te kopen? Met mijn hairextensions verhuurservice kun je genieten van de voordelen van hairextensions, zonder de hoge kosten van aankoop en plaatsing.

De hairextensions verhuurservice biedt een breed scala aan hairextensions van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar langere lokken of meer volume, we hebben de perfecte hairextensions voor jou. Er zijn verschillende kleuren en lengtes beschikbaar, zodat je een perfecte match kunt vinden met je natuurlijke haar. Beschikbare merken zijn Balmain Hair en Zascha Hair in de lengtes 40 en 50 cm.

De hairextensions verhuurservice is een fantastische optie voor speciale evenementen, zoals bruiloften of gala’s, waar je een speciale look wilt creëren zonder de kosten en het gedoe van permanente hairextensions. De hairextensions kunnen geplaats worden i.c.m. een updo en/of bruidskapsel bij Laura’s Hair Fashion en zijn gemakkelijk zelf te verwijderen aan het eind van de dag.

Als je geïnteresseerd bent in het huren van hairextensions, neem dan gerust contact met mij op om meer te weten te komen over  de mogelijkheden en hoe ik je kan helpen de perfecte look te creëren voor jouw speciale gelegenheid!

Tarieven:

Huur per dag: € 50,00

Borg: € 100,00

Voorwaarden:

  • Binnen 48 uur na het inbrengen van de extensions, ontvang ik ze graag retour
  • Als de extensions beschadigd zijn, kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht en zullen worden ingehouden op de borg
  • Wanneer er een deel van de extensions of volledig zoek is, verliest u de borg en zal dit worden gezien als een aankoop waarbij u € 100,00 zal moeten bijbetalen wat een totaal geeft van € 250,00 voor een nieuwe set
  • Zou je ze na het dragen van de extensions graag willen houden, dan kun je de geleende set extensions of een nieuwe set aanschaffen. Hierdoor vervallen de huur en borgkosten en kun je voor een bijbetaling van maar € 100,00 de set houden. De nieuwwaarde van een set is € 250,00

Als je op zoek bent naar hairextensions voor een langere periode dan zijn er verschillende opties waaronder fill in extensions, micro rings en tape extensions. Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je haar te verlengen en meer volume te geven, dan zijn tape extensions de perfecte oplossing voor jou! Met onze hoogwaardige tape extensions kun je in een mum van tijd de perfecte haarlook creëren.

De tape extensions zijn gemaakt van de beste kwaliteit haren en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen. Ze worden geleverd met een onzichtbare tape die gemakkelijk en veilig aan je natuurlijke haar hecht. Dit betekent dat je je haar in een handomdraai kunt transformeren in een prachtige volle bos haar en in een lengte die je graag wil hebben.

Tape extensions zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar zijn ook betaalbaar en duurzaam. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, gala’s of andere feesten, maar ook voor dagelijks gebruik. De tape extensions zijn comfortabel om te dragen en voelen heel natuurlijk aan.

Als je geïnteresseerd bent in tape extensions, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag bij het kiezen van de juiste extensions, die past bij jou wensen en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat zijn micro ring extensions?

De hair extensions met Micro Rings applicatie garanderen een groot draagcomfort door het ontwerp van de ultrakleine en onzichtbare Micro Rings. De Ring Extensions zijn gemaakt van 100% hoogwaardig Human Hair en worden professioneel bevestigd aan het natuurlijke haar doormiddel van een koude applicatie. Door de koude applicatie van Ring Extensions en het beschermende siliconen binnenlaagje zijn Ring Extensions zeer geschikt voor beschadigd haar. Ring Extensions hebben een levensduur van vier tot zes weken, met goede verzorging kunnen de hair extensions hergebruikt worden.

Fill-In Extensions

De Balmain Hair Couture Fill-In extensions zijn gemaakt van hoogwaardig 100% Human Hair. De Prebonded Fill-In extensions zijn ontworpen met kleine, langdurige keratine bindingen die sluiten met behulp van een connector tool. De natuurlijke structuur van het steile haar zorgt voor een onmiddellijke aansluiting met het natuurlijke haar.

100% Human Hair
Langdurige toepassing van keratinebinding (8-12 weken)
– Herplaatsbaar
Unieke kwaliteitsgarantie van 6 maanden met de Balmain Professional Aftercare Line

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of advies betreft hairextensions? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel naar 06 – 50518128.