Love your skin with FOREO!

Sinds 2022 maak ik gebruik van diverse skincare producten voor een nog mooiere basis voor je bruidsmake-up. Ik maar hierbij ook gebruik van diverse apparatuur voor een nog mooiere glow. Wil je weten hoe dit werkt? Hieronder vind je alle informatie over de tools en producten die ik gebruik van FOREO. 

De FOREO Bear Mini geeft een instant facelift door gebruik te maken van microstroom en T-Sonic pulsaties met een super goed anti-schoksysteem. Wat houd dit in?

Dit apparaat stimuleert op milde wijze de 69 spieren van je gezicht en hals, door ze te verstevigen voor een gedefinieerde contour en een mooie glow in het gezicht. Het verbetert de huidelasticiteit en verminderd zichtbaar diepe rimpels en fijne lijntjes. Door de microstroom & T-sonic massage, bevordert de bloedcirculatie en lymfedrainage, die de huidcellen voedt en gifstoffen verwijdert. Hierdoor ziet je huid er stralender, steviger en gevoed uit.

Het Anti-schoksysteem biedt maximale veiligheid en effectiviteit voor een niet-irriterende behandeling. Door gebruik te maken van een app, is de BEAR Mini in staat automatisch de microstroom intensiteit aan te passen.

FOREO SERUM

De microstroom word altijd geleid door een serum, en in dit geval heeft Foreo een serum ontwikkeld dat in combinatie van squalaan en hydraterende hyaluronzuur zorgt voor een zachte en jonger uitziende huid. Doordat dit SERUM microcapsule technologie bevat, zorgt dit ervoor dat de antioxidanten van het SERUM maximaal door jouw huid worden opgenomen. Hierdoor houdt jouw huid beter vocht vast en wordt de huidelasticiteit hersteld. Ook beschermen de microcapsules het Squalaan en houden jouw natuurlijke olieproductie in balans, beschermen je huid en verminderen tekenen van veroudering.

Dit huidverzorgingsproduct is vrij van parabenen, alcohol en geurstoffen.

Skincare met FOREO UFO mini

De FOREO UFO mini treatment hydrateert de huid direct en langdurig. Klinisch bewezen dat het de hydratatie van de huid met 126% verhoogt in slechts 2 minuten en tot 6 uur effectief blijft.

Het was het gemakkelijkst om er levendig uit te zien. T-SonicTMMassage bevordert de microcirculatie, levert zuurstof en voedingsstoffen aan huidcellen en verwijdert gifstoffen. Gebruikers ervaren een gezonde uitstraling en zichtbare resultaten na het eerste gebruik.

UFO door middel van hyperinfusietechnologie die opwarming en massage combineertTMmini 2 vult de actieve ingrediënten van het masker tot diep in de huid aan. 78% van de gebruikers zegt dat het de huid verzacht en voorbereidt op een vlekkeloze huid voordat make-up wordt aangebracht.

UFOTMmini 2 verjongt en revitaliseert de huid met volledig spectrum LED-licht. Klinisch bewezen dat het rimpels aanzienlijk vermindert in slechts 7 dagen. Gebruikers melden ook een algehele verbetering van de huidskleur en een gelijkmatige teint.

Elke UFO in de FOREO-appTMVoor elk geactiveerd masker en FOREO Sheet Mask is een unieke behandelingsroutine geprogrammeerd, waardoor UFO mogelijk isTMSynchroniseer met uw apparaat en kan in de offline modus worden gebruikt. Creëer je eigen maskerroutine.

LED-LICHTTHERAPIE

Hoe werkt het?

Net zoals planten chlorofyl gebruiken om zonlicht in energie om te zetten, gebruiken mensen verschillende golflengtekleuren om natuurlijke reacties in de huid te activeren. Elke kleur dringt op verschillende diepten in de huid door , waardoor een ander effect ontstaat. UFO apparaten bevatten LED-licht met veel diverse kleuren die op verschillende manieren worden gecombineerd om de behandeling te optimaliseren. De uitwerking van de kleuren zijn:

Rood LED – Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine om de huid te verstevigen en te liften. Vermindert fijne lijntjes, diepe rimpels en andere tekenen van veroudering.

Blauw LED – Verminderd puistjes, elimineert acne-veroorzakende bacteriën om puistjes te voorkomen en verlicht etterende acne en ernstige puistjes.

Groen LED – Egaliseert de huidskleur, verheldert een doffe teint en verbetert oneffenheden. Vermindert donkere kringen en pigmentvlekken.

Wit LED – Van alle LED lichten dringt dit het diepst door in de huid. Het verstevigt de huid, verwijdert wallen en herstelt de huid.

Paars LED – De combinatie van rood en blauw licht ontgift, verbetert de uitstraling en kalmeert ontstekingen.

Oranje LED – Hersteld schade veroorzaakt door UV-stralen en revitaliseert de huid om deze een natuurlijke, gezonde glans te geven.

Geel LED – Verzacht zonnebrand, verlicht roodheid, verwijdert wallen en verbetert de algehele teint.

Cyaan LED – Het ontstekingsremmende licht kalmeert de gestreste huid. Het bevordert de genezing, voorkomt pijn en vermindert de omvang van haarvaatjes.