TOP 10 – Mac Foundation Review

https://www.newhairline.com/products/mono-center-pu-around-toupee-hair-replacement-systems
De foundation… wauw! Echt super fantastische resultaten die je de hele dag laten stralen. Heel natuurlijk en rustig voor de huid. Natuurlijk heeft dit merk een hele brede lijn aan foundations. Ik gebruik graag de face and body, omdat deze opbouwbaar is en heeft tevens een fotofilter zodat het gezicht door bijvoorbeeld reflectie, niet wit uitslaat.

Om de verscheidenheid in de MAC foundations te kunnen weergeven zal ik hieronder mijn top 10 foundations een beetje uitlichten.

1. MAC FACE AND BODY FOUNDATION is een lichte vloeibare foundation die is gemaakt voor dagelijks gebruik. De foundation heeft een opbouwbare lage tot gemiddelde dekking. Door de hydratatie biedt het een lichte satijnen finish en laat je gezicht de hele dag stralen.

2. MAC STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATION is een poeder foundation, die mooi opgaat in de huid en geeft een matte finish zonder dat het gezicht er cakey of saai uit ziet. Het geeft ook een mooie dekking met een gladde en vlekkeloos uitziende huid. Houdbaarheid is ongeveer 8-9 uur.

3. MAC PRO FOUNDATION LONG WEAR is een lichte en romige foundation, die mooi blijft tot wel 15 uur zonder ongemakkelijk gevoel. De foundation blend makkelijk en geeft een perfect stralende huid. Deze is ook zeer geschikt voor de vette huid aangezien het niet zwaar aanvoelt op de huid.

4. MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION maakt gebruik van de’schaduw intelligentie techniek’ om gepaste kleuren aan te brengen en geeft een bedauwd en demi matte afwerking. Het blijft gedurende 10 uur houdbaar zonder uit te lopen door bijv. warmte. Het absorbeert ook olie en vermindert overtollige glans op je gezicht door er een gloed van te maken.

5. MAC STUDIO FIX FLUID SPF 15 FOUNDATION zorgt voor een natuurlijk ogende matte afwerking aan uw gezicht zonder dat het krijtachtige lijkt. De foundation blend heel makkelijk en gelijkmatig, zodat de oneffenheden mooi gedekt worden. Het bevat ook zonnebrandcrème eigenschappen en blijft voor ongeveer 6 uur houdbaar.

6. MAC FULL COVERAGE FOUNDATION is een gladmakende en verzachtende foundation. Hij blend net zo gelijkmatig en makkelijk als de andere foundations van MAC. Het verbergt puistjes en oneffenheden net zoals een concealer. Het is een opbouwbare en langhoudbare foundation. Tevens Waterbestendig!

7. MINERALIZE FOUNDATION is een lichte, voedende en hydraterende foundation met een romige en weelderige textuur en werkt het beste voor de vette huid. De Mineralize foundation verspreidt zich gelijkmatig en blend moeiteloos. Het blijft gedurende 6-7 uur mooi zitten zonder te breken. Het biedt ook een vlekvrije huid door het vervagen van imperfecties en donkere vlekken.

8. STUDIO SCULPT SPF 15 FOUNDATION is een romige en hydraterende foundation, die is ontworpen om het nieuw leven te geven aan dof en droge huid. De foundation geeft een natuurlijk effect en geeft medium dekking aan de huid. Het is zeer gepigmenteerd en werkt zoals een concealer, geeft een zijdeachtige finish op de huid die blijft zitten gedurende 8 uur.

9. PRO LONGWEAR SPF 10 COMPACT FOUNDATION is een lichte en compact romige foundation, die ideaal is voor on-the-go touch-ups. Het biedt pure tot medium dekking met een natuurlijke matte finish. Bevattende SPF 20, is geschikt voor de vette huid. Het blijft voor maximaal 10 uur mooi.

10. MINERALIZE MOISTURE SPF 15 FOUNDATION is een lichte hydraterende foundation en geeft een enorme dekking met een satijnen finish. Het bevat zonbeschermings eigenschappen en houdt de huid fris en flexibel. Is maximaal 10 uur dekkend.

Reageren op dit bericht is niet mogelijk