Top 10 Mac Cosmetics producten

burgundy bridesmaid dressesBen je al bekend met Mac Cosmetics? Zo ja, wat is jouw favoriete product?

Ik ben sinds twee jaar Mac producten aan mijn collectie aan het toevoegen en inmiddels heb ik toch al een wat grotere collectie zodat ik een volledige make-up hiermee kan plaatsen.

Waarom Mac producten? Omdat dit merk marktleider is onder de professionele make-up wereldwijd, maar dat is het niet alleen! De producten zijn gewoon super longlasting en prettig voor de huid.

1. Lipstick

Er zijn in totaal 14 soorten lipsticks met verschillende afwerkingen en texturen. De kleuren en texturen hebben MAC inmiddels wereldberoemd gemaakt. Bijna alle lipsticks hebben een lange houdbaarheid met een intense pigmentatie.

Lees meer hierover in mijn blog: Mac Lipsticks review

2. Foundation

De foundation… wauw! Echt super fantastische resultaten die je de hele dag laten stralen. Heel natuurlijk en rustig voor de huid. Natuurlijk heeft dit merk een hele brede lijn aan foundations maar ik gebruik graag de face and body omdat deze opbouwbaar is en heeft tevens een fotofilter zodat het gezicht door bijvoorbeeld reflectie, niet wit uitslaat.

Meer weten over de foundations van Mac? Lees meer in mijn blog: Mac Foundation review

3. Gelliner

De gelliner Fluidline is ook super fijn om te gebruiken en staat ook zeker in mijn top 3, omdat deze niet vlekt als je dat niet wilt. Je kunt ‘m wel goed blenden, maar is geen liquid. Door de gelachtige substantie kun je de liner heel precies en strak aanbrengen en zal deze ook de hele dag mooi op zijn plek blijven. Heb je een traantje? Hiermee heb je ook geen last meer van uitlopers.

MAC producten

 

Benieuwd naar mijn top 10 lijst?

Hieronder vind je mijn favoriete producten en ik zou nog makkelijk een langere lijst kunnen maken ja.. hier zou heel veel Mac in voorkomen.
1. Lipsticks
2. Face and body foundation
3. Gelliner
4. Oogschaduws
5. Studio fix powder
6. Bronzer en highlighter
7. Blush
8. Concealer fluid
9. Concealer creme
10. Mascara
Heb je vragen over make-up van Mac? Stuur mij gerust een berichtje.

Reageren op dit bericht is niet mogelijk