CND Shellac review

Celebrity Prom Dresses

Deze week heb ik eindelijk mijn kleurenstaaltjes van CND Shellac gemaakt en toen bedacht ik me dat het tijd werd voor een blog over Shellac. Ik werk nu anderhalfjaar met Shellac en in die tijd heb ik wel wat ups en soms ook downs gezien.

Ten eerste de ups.. Mooie, glanzende, verzorgde, stootvaste nagels waar je minimaal 2 weken mee vooruit kunt. Dit is inderdaad waar mits je een stevig nagelbed hebt. Bij 90% van de dames waarbij ik dit fantastische product heb aangebracht, bleef dit inderdaad 2 weken zitten. Bij mijn schoonmoeder zelfs 3,5 week (zonder solaroil zelfs :O Wow!). Shellac is een afweekbaar product en dus makkelijk te verwijderen binnen 7 minuten bij je nagelstyliste, maar ik heb wel van een aantal dames gehoord, dat wanneer ze lang genoeg hun nagels weken onder water (douche) dan kunnen ze de Shellac en soms toch na enkele weken eraf krijgen. Helaas is de nagel dan vaak al wat droger doordat er te weinig solaroil gebruikt word.

Daar heb je dat weer.. Solaroil! Wat is dat? Dit is een olie op basis van amandelolie, Jojobaolie en rijsteolie. Deze olie heeft een zeer verzorgende werking doordat de moleculen zodanig klein zijn dat ze door de nagelplaat heen gaan en tot in de nagelbed kunnen komen om zo je nagel verzorgt en flexibel te houden. Echt een must have voor iedere beautyfan! Gebruik jij bijvoorbeeld nagelverharder omdat je nagels snel breken? Dan zal ik je nu helaas laten schrikken.. door nagelverharder zal de nagel nog sneller breken! Dit komt doordat je nagel zeer waarschijnlijk al heel droog is en gewoon een hoge dosis aan olie nodig heeft. Gewone olie zal je hier niet verder mee helpen, want deze trekt niet snel in. Koop daarom snel een flesje solaroil van CND. Hiervan is bekend dat er geen betere nagelolie bestaat.

Heb jij kunstnagels of Shellac? Dan is het nog belangrijker om olie te gebruiken, omdat ik bijvoorbeeld als nagelstyliste geen garantie kan geven op je behandeling. Het zal zoveel betekenen voor je nagels!

Even terug naar Shellac. Zoals ik al aangaf zijn er ook wel eens mindere punten en die gelden voornamelijk voor de dames die door hormonale veranderingen of van zichzelf zwakke poreuze nagels hebben. Bij zwakke nagels zal de shellac wel hechten, maar helaas zal dit vaak maar tot een week blijven zitten. Dit geld natuurlijk ook bij vrouwen die hun haar kleuren en die tegen dezelfde kenmerken aanlopen. Gelukkig kun je hierbij natuurlijk wel gebruik maken van een Acrylnagel en hieroverheen een Shellac laagje. Ik ben hier zelf een voorbeeld van. Vaak in het water, een zoon van 1 jaar die tot 10 maanden borstvoeding gehad heeft zal hier niet aan meewerken. Daarom heb ik gekozen voor een Acryl + Shellac en ik ben zo super blij! Mijn nagels zijn stevig, kunnen verlengt worden en zijn altijd verzorgt!

Dit product is niet alleen geschikt voor de respectievelijke dames die een aanzienspositie hebben, maar ook voor alle moeders die wel eens een appeltje plukken als zakcentje. Jullie verdienen ook de zekerheid van mooie verzorgde handen en nagels.

Reageren op dit bericht is niet mogelijk