NIEUW & UNIEK! Hairextensions voor 1 dag!

Wil je er extra goed uitzien voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een gala of een bijzonder feest? Dan heb ik de oplossing: Hairextensions voor 1 dag!

Dit clip-in systeem van Balmain Hair is van zeer hoge kwaliteit, betaalbaar en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ik verwerk de extensions tijdens het opsteken van jouw haar. Zo kun je dus een dag lang genieten van je prachtige lange en volle bos haar. ’s Avonds zijn ze weer makkelijk en snel uit te halen zodat je er in de nacht geen last van hebt.

Tarieven:

Huur per dag: € 50,00

Borg: € 100,00

 

Voorwaarden:

  • Binnen 48 uur na het inbrengen van de extensions, ontvang ik ze graag retour
  • Als de extensions beschadigd zijn, kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht en zullen worden ingehouden op de borg
  • Wanneer er een deel van de extensions of volledig zoek is, verliest u de borg en zal dit worden gezien als een aankoop waarbij u max € 90,00 zal moeten bijbetalen wat een totaal geeft van € 250,00 voor een nieuwe set
  • Zou je ze na het dragen van de extensions graag willen houden, dan kun je de geleende set extensions of een nieuwe set aanschaffen. Hierdoor vervallen de huur en borgkosten en kun je voor een bijbetaling van maar € 90,00 de set houden. De nieuwwaarde van een set is € 250,00

 

 

Balmain hair extensions voor 4 – 6 maanden

Zowel het plaatsen van full-in (losse) extensions als doublehair (strips/matjes) behoort tot de mogelijkheden. Ik gebruik verschillende haartypen en kleuren, om zo voor elke klant het beste resultaat te kunnen realiseren. U kunt vrijblijvend een persoonlijk advies krijgen voor uw haar en wens.Top quality Hair Closure,Lace Closure,Silk Closure,Silk Base Closure,Human Hair Lace base closure with baby hair at VeryHair.com

Wat zijn Balmain Extensions?

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Extensions hebben verschillende haartypes waaronder hand geselecteerd 100% echt haar en syntetisch Memory Haar. Balmain is al 35 jaar op te markt en ziet u regelmatig terug bij de Hollywood sterren, Bnners en Catwalks.

Hoe worden Extensions aangebracht?

Extensions worden met uw eigen haar verbonden doormiddel van een bondje, ringetje of strip. Dit is afhankelijk van het type extension. Balmain Extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet. Tot tegenstelling van andere extensions zijn de extensions van Balmain 1 malig te herplaatsen.

DoubleHairWat is DoubleHair?

DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met ringetjes. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden en beschadigen het haar niet.

human hair weavesWat zijn fill-in extensions?

Fill-in extensions zijn losse extensions die per plukje aan het haar worden bevestigd met een waxje of een ringetje. U kunt deze extensions in 25 cm, 45 cm en 60 cm verkrijgen. Ze worden geleverd in 10, 50 en 100 stuks pakketten. Fill-in extensions moeten om de 3 tot 5 maanden herplaats worden. Dit is afhankelijk van de snelheid van uw haargroei.

Haarverzorging

Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions.
De nieuwe Balmain hair care lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel uw eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden. U kunt deze lijn in een pakket of los verkrijgen. Balmains geweldige verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask, Shine Spray en een borstel.