Hoi Laura,

Bedankt voor de mooie metamorfose! Ben er erg blij mee.

Wendy

Hay Laura,

Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen! Ik voelde me zo mooi! En iedereen was onder de indruk van je haar en visagie. 🙂 En je hebt m’n moeder ook zo mooi gemaakt! Je was een echte duizendpoot.

Petra (bruid)

Nooit geweten dat je zoveel met je haar kan dan doen!
Laura heeft veel kennis en een oog voor detail. Met behulp van veel producten maakt ze van elk kapsel iets bijzonders.
Geweldig om dit met vriendinnen te doen

Marjanne Wouda

Dankjewel voor de mooie make-up en kapsel op de trouwdag van mijn dochter Petra.
Heel veel complimenten gehad.
Ik ga je zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Je bent een topper. Ik weet je zeker te vinden als ik weer een bijzondere gelegenheid heb.

Mijntje

Goedemorgen Laura,
Heel erg bedankt voor de mooie kapsels. Om 2 uur s’nachts zat mijn haar nog steeds precies hetzelfde als toen het net klaar was. Wij hebben genoten! Groetjes

Danielle Sack

Jaaa laura is super.. Ze weet wat ze doet 🙂 ik ben blij met me nieuwe kapseltje..

Amanda van Doorn

Hele goede, lieve en gezellige kapster/visagiste! Geeft ook hele leuke workshops. Ze heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft en het zat de hele dag super! Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam met leuke tips. Zeker een aanrader!

Katy van Binsbergen

Laura is een kapster vol passie voor haar vak!
Ze denkt met je mee en weet je razend enthousiast te maken over de nieuwste trends op het gebied van glamour!

Mandy van Mourik

Super dag gehad met 3 vriendinnen tijdens de haar- en make-up workshop. Het werken met verschillende merken die we daarna gelijk konden halen bij de drogist is heel prettig, ook om het verschil te voelen. Laura neemt lekker alle tijd voor je en legt op een relaxte wijze alles uit. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel Laura!

Pascale Kros

Laura heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft.. Ze geeft goede adviezen en mijn haren zaten mooier dan ik had durven hopen. Ook mijn make-up heeft ze prachtig gedaan. Ik zag er echt uit als in een sprookje.. Zo mooi had ik het me niet voor kunnen stellen. Dankzij Laura voelde ik me op en top bruid!

Patricia Dekker-van de Beek

Laura is een professionele en gezellige kapster. Heeft leuke eigen ideeën en is in voor nieuwe dingen. Ze heeft de tijd voor je en komt afspraken na.

Jiska Verheul

Laura is een echte vakvrouw en weet wat ze doet. Fantastisch hoe ze elke keer een nieuw prachtig, modern kapsel weet te maken. Ik ben er weer erg blij mee! In alles wat ze doet is ze erg creatief en heeft ze alle aandacht voor je. Ook voor een make-over kan je bij haar terecht, prachtig hoe ze kan toveren met make-up!

Ineke Verwolf

Toen onlangs bij een fotoshoot de visagist op het laatste moment afzegde, moest ik snel op zoek naar een andere. Gelukkig was Laura daar.

Laura is bijzonder flexibel, denkt mee en komt proactief met goede ideeën en suggesties. Voor haar niets dan lof!

Beste Laura, heel hartelijk dank voor je prettige bijdrage. En als ik weer een kapster/visagiste nodig heb, dan bel ik je.

Theuns

Ik zie Laura dagelijks bezig zijn met Haar, Make-Up en Nagels. Het is mooi te zien met hoeveel plezier en passie ze mensen knipt, mooi maakt en advies geeft. Ik zie veel mensen blij en tevreden naar huis gaan.

Laura ga zo door!!

Gera Scheij

Super goeie kapster, gezellige, spontaan en professioneel! Ik kom dan ook graag bij Laura om mijn haartjes te laten knippen, verven enz.

Trisha Borst

Superblij met mijn haren, geknipt en gekleurd door Laura, top, ben er heel blij mee en ook Rens met zijn heerlijke korte koppie is er weer helemaal blij mee , gel voor de stekels wordt gretig gebruikt. Laura je bent een topper, wat een warmte in alle opzichten !!! Bedankt skattie !!!

Marjolein Meester

Laura heeft afgelopen zomer kleine vlechtjes in de haren van mijn dochters gedaan, stond heel goed. Ze heeft dit met veel liefde en geduld gedaan.

Le Minke

We laten ons al een paar jaar knippen, kleuren en krullen door Laura en altijd super tevreden! ! Laura denkt mee over kleur en model en regelmatig zeg ik. ..Doe maar wat. …en nooit spijt van gekregen! !! Gezellige meid met verstand van haar vak. Echt iedereen aan te raden! !

Pascalle van Dam

Super blij weer met mijn korte koppie, dankjewel Laura, tot volgende keer!

Dinie Kardol

Laura is een geweldige vakvrouw met liefde voor haar vak & voor haar klanten!

Marcelline Goyen

Ik heb met een groep vriendinnen een hairworkshop bij Laura gevolgd, dit was zo’n succes dat ik ook mijn haar bij haar heb laten kleuren. Ik ben er erg blij mee en heb de afspraak als prettig ervaren. Alles gaat in overleg, wat ik heel fijn vindt. Laura luistert naar je wensen aan en adviseert goed. Ik kan haar aanraden, zeker als je iets anders wil met je haar en niet goed weet wat precies.

Marieke Wijnmaalen

Heel erg tevreden met mijn bruiskapsel en bruidsmake up! Het heeft de hele dag super gezeten ondanks veel wind. Laura heeft me goed geadviseerd! Heel erg bedankt!

Margo Snoek

Wat een super foto’s van onze dochter genomen bij Shoeby in Culemborg!! Gewoon kippenvel!!

Karin van Meegdenburg-Stolker

Laura is een topper die haar vak verstaat!! Ze heeft mijn haar en make up prachtig gedaan op onze bruiloft!! Ze is bijzonder hartelijk en je krijgt het gevoel dat je vriendin je haar en make up regelt ipv iemand die je vreemd is! Ze gaat net een stap verder met al wat ze doet om je er prachtig uit te laten zien!! Dank je wel Laura!!

Corinne Van Hilten Sluijk