" Hair Replacement Systems Australia,Toupees Australia and Hairpiece for Men"

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Scheij – Verwolf en ik ben 34 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 jongens. Van kinds af aan is haar al mijn passie. Na het behalen van mijn diploma als Allround Kapper in 2007 aan de Kappersakademie in Rotterdam heb ik veel kennis opgedaan door knip-, kleur-, en hairstyling trainingen te volgen bij o.a. Wella Professionals, Sebastian, Schwarzkopf, Pro Duo, Madame de Pompadour en Baron Acadamy.

In 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en ben ik mij gaan specialiseren in bruidskapsels. Om mijn kennis verder te verbreden heb ik in 2014 mijn visagie diploma aan De Visagieschool en in 2015 mijn nagelstyling diploma bij de CND Academy behaald. Dankzij deze kennis kan ik u nog beter van dienst zijn op het gebied van beauty.

 

 

Wat doe ik?

Mijn doel als styliste is om mensen blij te maken doormiddel van mee te denken welk kapsel en make-up het beste bij hen past, wat de trend is en eventueel advies te geven over verzorging en kleur. Ik zie mensen graag stralen en dit probeer ik door mijn kennis en vertrouwen over te brengen.

Naast mijn werk als zelfstandige werk ik vanaf maart 2021 voor 2 dagen in de week bij kapsalon BijMarielle in Culemborg. Tevens heb ik ervaring als docent en werk ik geregeld als hairstyliste & visagiste voor fotografie en film.

Ik hoop dat ik u zo iets over mijzelf heb kunnen vertellen en dat ik u hiermee van dienst kan zijn.


Ik maak gebruik van de onderstaande merken:

Wella
human hair wigs
toupee
Balmain