" Hair Replacement Systems Australia,Toupees Australia and Hairpiece for Men"

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Scheij en ik ben 32 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens. Vanaf kinds af aan is haar al mijn passie. Na het behalen van mijn diploma in 2007 aan de Kappersakademie in Rotterdam heb ik veel kennis opgedaan door knip-, kleur-, en hairstyling trainingen te volgen bij Wella Professionals. In 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en ben ik mij gaan specialiseren in bruidskapsels. Om mijn kennis verder te verbreden heb ik in 2014 mijn visagie diploma en in 2015 mijn nagelstyling diploma behaald. Dankzij deze kennis kan ik u nog beter van dienst zijn op het gebied van beauty.

Wat doe ik?

Mijn doel als styliste is om met mensen mee te denken welk kapsel en make-up het beste bij hen past, wat de trend is en eventueel advies te geven over verzorging en kleur. Ik zie mensen graag stralen en dit probeer ik door mijn kennis en vertrouwen over te brengen.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden werk ik als hairstyliste & visagiste voor fotografie en film. Tevens werk ik geregeld als hairstyling docent.


Ik maak gebruik van de onderstaande merken:

Wellahuman hair wigstoupeeBalmain


Ik hoop dat ik u zo iets over mijzelf heb kunnen vertellen en dat ik u hiermee van dienst kan zijn.